F-Fact Dance Company

Vier je feestje met F-Fact Dance Company!!


Wist je dat je bij F-Fact Dance Company ook een superleuke dansworkshop kunt boeken voor je kinderfeestje? :-) Dit doen we meestal in het weekend of in een schoolvakantie in onze balletzaal in het Jan van Besouw in Goirle. Onze feestjes zijn in principe voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, maar in overleg kunnen we natuurlijk ook voor andere leeftijden leuke dansworkshops aanbieden.


Je kunt kiezen uit een basisfeestje of een themafeestje.

Bij een basisfeestje krijgen de kinderen een hele leuke dansworkshop van 60 minuten, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Onze danszaal is mooi versierd met ballonnen en de jarige job krijgt natuurlijk een cadeautje!

Bij een themafeestje is bijna alles mogelijk, in overleg. Denk aan een 'discofeestje', een 'TikTok party', een 'Frozen' feestje enz. Ook hier wordt de danszaal feestelijk versierd en krijgt de jarige job een leuk cadeautje!


Prijs basisfeestje

60 euro voor een dansworkshop van 60 minuten met maximaal 8 kinderen. Voor elk extra kind dat mee danst betaal je 5 euro.


Prijs themafeestje

75 euro voor een dansworkshop van 60 minuten met maximaal 8 kinderen. Voor elk extra kind dat mee danst betaal je 7 euro.


Interesse? Neem contact op via info@ffactdancecompany.nl