F-Fact Dance Company

Start nieuwe cursussen januari!!

In januari gaan er weer tal van korte cursussen van start! Een superfijne manier om met ons kennis te maken!

In Tilburg:

  • Kleuterballet - zaterdag - 3 t/m 4 jaar
  • Kinderballet - zaterdag - 5 t/m 7 jaar
  • Jazzdance - dinsdag - volwassenen

In Goirle:

  • Peuterdans met Ouders - woensdag - 2 t/m 4 jaar
  • Peuterdans - woensdag - 3 t/m 4 jaar
  • Kleuterballet - zaterdag - 4 jaar
  • Kinderballet - zaterdag - 5 t/m 7 jaar
  • Goedemorgen Goirle - zaterdag - v.a. 30 jaar
  • Goedemorgen Goirle - woensdag - v.a. 60 jaar
  • Latin- vrijdag - volwassenen


Naast al deze korte cursussen hebben we natuurlijk ook erg veel leuke jaarcursussen. Ook in deze lessen kun je nog gewoon instromen!

TikTok Time!!


Het is weer tijd voor een TikTok dansworkshop! Op zaterdag 5 februari gaan we weer een gave dans maken Ć©n filmen. Doe je mee? Dit keer vindt de workshop plaats in onze balletzaal in Goirle!


13.00 uur - 14.00 uur TikTok dansworkshop 7 t/m 10 jaar


De kosten voor de workshop bedragen 7 euro.


Sta je ingeschreven bij F-Fact Dance Company? Dan kun je je eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen naar info@ffactdancecompany.nl

Heb je nog niet eerder met ons meegedanst? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op deze website.

F-Fact Friday: nieuwe cursus bekend!!

LATIN!!

Op vrijdagavond bieden we een scala aan korte cursussen aan om zoveel mogelijk volwassenen kennis te laten maken met de superleuke wereld van de dans. Na de cursus Klassiek Ballet starten we op vrijdag 11 februari met een korte cursus.....

Latin!!

Gegeven door niemand minder dan Flora Landwier!


Flora Landwier is zich na haar dansopleiding gaan focussen op het lesgeven. Dat doet ze nog nog steeds met veel plezier. Flora heeft in enkele internationale salsa & bachata showteams gezeten, waaronder het showteam Guiramigos, Bachata Passion students showteam (dat in 2019 NK gewonnen heeft), en een dominican bachata showteam dat optrad in verschillende landen. Ook heeft ze een paar jaar in Spanje en Argentiniƫ gewoond om de latin muziek en de taal beter te kunnen begrijpen en uiteraard te voelen. Want deze latinstijlen doe je met gevoel.

Flora: 'Wat mij uniek maakt zijn de verschillende dansstijlen die heb leren beheersen in de afgelopen 15 jaar. Zoals Cubaanse salsa, salsa on-1, salsa on-2, maar ook verschillende bachata stijlen zoals dominican bachata en sensual bachata. Dansen is mijn zuurstof, ik kan letterlijk niet zonder. Deze passie deel ik graag!'


Wil je kennis maken met Flora en met de Latin dansstijl? Schrijf je dan in! In deze cursus van 5 weken ga je samen met Flora aan de slag met de stijlen salsa, bachata en merengue.

Dans je al bij FFDC? Dan kun je inschrijven door ons gewoon even een mailtje te sturen. Ben je nieuw bij ons? Dan kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op deze website.


Wanneer? Vrijdag 11 februari t/m vrijdag 18 maart, van 20.15 uur - 21.15 uur (geen les op 4 maart ivm carnavalsvakantie)

Wat? 5 lessen Latin voor 42,50 euro

Waar? Balletzaal Jan van Besouw, Goirle


Volg F-Fact Dance Company op Instagram of Facebook om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!